What I do

Jag fotar allt möjligt. Allt ifrån vardagliga saker till detalj fotografering ute i naturen. Favorit motiven är landskap, natur och porträtt. Jag gillar även att se saker ifrån olika vinklar, kanske en blomma underifrån eller något liknande. Då får man fram något helt nytt och läsaren börjar genast granska bilden noggrannare. Kort och sagt så stannar man och kollar på bilden längre.

Jag redigerar mina bildar i Photoshop Elements 12 men använder mig även av enklare redigeringsprogram så som Iphoto.

För er som är intresserade om min utrustning som jag använder mig av så finns den här:

 • Nikon D3000, D3200
 • Nikkor 18-55mm
 • Tamron 18-200mm
 • Sigma 70-300mm
 • Mecablitz 36 AF-5 blixt
 • Axer Fish Eye
 • Axer Macro
 • Phottix batterigrepp
 • Filter (mörk, rosa och polariserat)
 • Nikon fjärrutlösare
 • Velbon DF-60 stativ
 • Velbon UP-400 enbensstativ

Instagram: photographybytom