Who I am

Jag heter Tom Andersson och är 15 år gammal. Jag bor i Stallarholmen, cirka 1 timme ifrån Stockholm.

Mitt intresse för fotografering är stort! Det hela började med att jag fick låna mina föräldrars systemkamera. Då bad jag mina vänner att komma över för att plåtas. Från början trodde jag att det bara skulle vara att trycka på en knapp och sen har man en bra bild, men så var det ju absolut inte. När jag hade fotat några gånger med mina föräldrars kamera så hade mitt intresse för fotografering ökat. Det var då jag bestämde mig för att köpa en helt ny systemkamera till mig själv, en Nikon D3000.

Kameran är nog det bästa inköpet som jag har investerat i! Mitt intresse för fotografering ökar hela tiden och jag har lärt mig väldigt mycket. Det som jag idag tycker är roligast att fotografera är natur, porträtt och landskapsbilder. Vart eftersom har jag investerat i flera olika tillbehör så som externa blixtar, olika objektiv m.m.

Instagram: photographybytom

DSC_0639